Close

Videobewerking

Ondanks het feit dat wij van oorsprong specialist zijn op het gebied van visuele opleidingsoplossingen, heeft de komst van Matterport ons de mogelijkheid geboden om onze dienstverlening uit te breiden.

Sinds de komst van de Matterport PRO2 3D-VR techniek is een nieuwe digitale wereld geopend die veel verder gaat dan alleen standaard oplossingen.

Onze uitdaging is om voorop te lopen met de nieuwste techniek. Door gebruik te maken van deze nieuwste technieken gecombineerd met onze visuele en opleidingskundige ervaring, vinden onze klanten de kwaliteit van onze producten zeer hoog. Wij volgen dan ook graag de laatste trends, zijn leergierig en ook nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden en toepassingen.

 
 

Na de scan

Als de scan eenmaal is gemaakt gaan wij achter de schermen aan het werk. Van de scanopnames, wordt door middel van kunstmatige intelligentie, een virtuele en/of interactieve tour geproduceerd en eventuele toepassingen worden aan de gescande ruimte toegevoegd. Na de verwerking is het materiaal omgetoverd tot een realistische en visuele weergave die te bekijken is op verschillende apparaten, zoals een PC, tablet en smartphone.
Op uw verzoek bewerken wij de scanbeelden tot een een promotiefilm in MP4 formaat met alle denkbare toepassingen die in ons vermogen liggen.
Hieronder ziet u een voorbeeld van de filmmontage tijdens de productiefase.
 
Matterport | AA360 | videobewerking