Close

Onze innovatieve techniek

De wereldprimeur als het gaat om online virtuele bezoeken.
Onze ‘Pro2 3D-VR’ Matterport techniek is speciaal ontworpen om uw bedrijf het onderscheidend vermogen te geven in uw regio. Uw potentiële klanten, cliënten of gasten zullen nu eerder voor de toegankelijk van uw bedrijf kiezen boven die van de concurrent.
Als eerste op de markt ontwikkelt en koppelt AA360 desgewenst e-learning aan uw tour, zodat uw medewerkers plaats en tijd onafhankelijk uw bedrijf kunnen betreden en leren.
Maar dit is nog niet alles. AA360 koppelt desgewenst virtuele informatie toe aan alle door u opgegeven punten. Of het nu tekst, video, audio of foto’s zijn alles is bespreekbaar.
De Pro2 3D-VR techniek is echt onderscheidend en dan vooral op uw eigen website, e-learning en social media.
U kunt hiermee echt uitblinken t.o.v. uw concurrentie. AA360 heeft een contract met Google Street View waarmee wij direct uw virtuele omgeving aan Google Maps, Google Streetview en Google Earth kunnen koppelen.
Plaats een smartphone in een simpele kartonnen VR-bril, zet de VR Media Viewer aan en u staat ineens midden in uw eigen bedrijf! Deze viewer maakt het mogelijk om in het  virtueel rond te kijken, waardoor het voelt alsof u midden in uw eigen bedrijf staat.
Door de ingebouwde analytics kunnen wij ook zien hoeveel unieke hits u krijgt op uw website.
 
Makelaars die als eerste gebruik gingen maken van onze Matterport techniek ervoeren meteen het succes. Deze makelaars winnen nu de opdrachten aan de keukentafel en krijgen hierdoor meer huizen in de verkoop, er zijn kantoren die 20% meer opdrachten binnenhalen.
Bekijk ook onze moederwebsite 
Matterport | AA360 | onze innovatieve techniek